Dealers gezocht

Over ons - DIECI België

Sinds verscheidene jaren is EUROMAT dealer van de kwaliteitsmachines van DIECI voor bouw en industrie en sinds kort ook hoofddealer/importeur voor Vlaanderen wat betreft de landbouw.

Wie is DIECI?


Dit bedrijf werd opgericht in 1962 en ging van start met de bouw van betonmixers. Al sinds 1983 vestigden ze zich op de Europese markt met kwalitatieve verreikers. Door hun meer dan 50 jaar expertise groeien ze al snel uit tot een wereldbedrijf met als uitvalsbasis Montecchio Emilia in Italië. DIECI bouwt en produceert zelf alle hoogtechnologische machines  die zeer betrouwbaar zijn en veilig om mee te werken. Ook met het comfort van de gebruiker wordt rekening gehouden door o.a. airco en ergonomische bediening.


Assortiment


Weinige producenten in de sector hebben een zo breed assortiment! In 1998 wordt de SIR-reeks gelanceerd (Samson, Icarus en Runner), in 2000 gevolgd door Pegasus en kort daarop de zwaardere Hercules-reeks. In totaal zo'n 143 productiemodellen gespreid over 17 productlijnen.  DIECI fabriceert gemiddeld zo'n 2000 machines per jaar en draait een omzet die hoger ligt dan 100 miljoen dollar.


Kwaliteit


DIECI hecht veel belang aan de kwaliteit. Hiervoor hebben zij een testzone van meer dan 20.000m2 waar toestellen worden getest onder levensechte condities. Er wordt ook nagekeken of ze volledig voldoen aan de internationale standaarden en veiligheidsvoorschriften en of ze effectief hun vooropgestelde prestaties halen. Er is zelfs een groot kantelplatform waarop er stabiliteitstesten kunnen gebeuren om te kijken of toestellen met lading stabiel blijven staan wanneer de ondergrond niet vlak is.


Netwerk


Een netwerk van officiële leveranciers en meer dan 400 dealers wereldwijd zorgt ervoor dat er altijd ondersteuning is. Om en bij de 30 mensen staan in voor de customer care en de beste techniekers en ingenieurs zorgen ervoor dat de klant efficiënt kan worden bijgestaan.


Innovatie


De DIECI designers en productontwikkelaars werken strak samen met de klanten zelf om de best mogelijke technologische oplossingen te vinden voor hun noden. Ze hebben de ruimte om zelfstandig te denken en op zoek te gaan naar verbeteringen. Zelfs schoolverlaters die willen leren en groeien zijn meer dan welkom bij DIECI.

Met DIECI kiest u voor kwaliteit. Er is steeds een DIECI model dat aan uw wensen voldoet en dit aan een eerlijke prijs. De laatste twee jaar heeft DIECI 80% van zijn producten vernieuwd zodat ze voldoen aan de eisen van de 21e eeuw op vlak van milieu, efficiëntie en ergonomie.

EUROMAT SERVICE

DIECI EUROMAT

De klant staat centraal

Omdat de verschillende vestigingen strategisch over België verspreid zijn, kunnen klanten snel worden geholpen. Naast de verhuur en de verkoop is onze dienstverlening de voorbije jaren steeds belangrijker geworden. Behalve de aandacht die we besteden aan het adviseren van onze klanten, maken we een erezaak van een snelle dienst na verkoop en een uitstekende onderhouds- en herstellingsdienst.