Dealers gezocht
AGRI PIVOT T80 ­ 107 kW

AGRI PIVOT T80 ­ 107 kW

Nieuw product

Algemene kenmerken

De AGRI PIVOT T80 is een wiellader met uitgesproken chassis en telescopische arm. Het is het grootste model van de serie; het is een extreem krachtig voertuig, samengesteld met componenten van hoge kwaliteit. De AGRI PIVOT T80 is ideaal om te werken in gebieden met beperkte toegang of wanneer het nodig is om een ​​voertuig met topprestaties te gebruiken met redelijk lage lopende kosten.

De motor (achterzijde) is in lengterichting geïnstalleerd voor verbeterde toegang tijdens onderhoud, met een uitstekende zij- en achterwaartse zichtbaarheid. Alle vitale onderdelen, zoals de aandrijfas en de verlengcilinder, zijn in een beveiligde positie geplaatst, de pennen en bussen zijn beschermd door afdichtingen met lange levensduur.
Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaar, aangezien het bekrachtigde remsysteem en het "Inching" pedaal onontbeerlijk zijn voor volledige controle van de voorwaartse snelheid, zelfs bij de motor bij maximale toerental. De bijgeleverde veiligheids- en hefapparatuur bevat een ladingsbeperkingsapparaat en de nieuwe DCS (Descent Control System), die de maximale armslaagsnelheid garandeert, zelfs als de motor minimaal draait. De cabine heeft één van de laagste bovengrenzen in zijn categorie en is ROPS - FOPS goedgekeurd. Het is uitgerust met elke veiligheidsmogelijkheid en is ontworpen om maximaal comfort te garanderen, met open dak, TFT-kleuren display en capacitieve joystick met deadman sensor. Het kan ook voorzien worden van een verbeterd klimaatbeheersysteem dat perfecte luchtcirculatie in de cabine mogelijk maakt.

Data sheet

Afmetingen

Hoogte vanaf de grond (mm):400
Max. lengte (mm):5895
Hoogte cabine (mm):2700
Wielboog doorsnede (mm):4630

Prestaties

Maximum gewicht (kg):3500
Maximum hoogte (m):5.2
Uitschuifkracht (daN):6700
Trekkracht (daN):6500
Maximum snelheid (km/h):36
Inline teruggetrokken last (kg)6100
Bedrijfsbelasting EN474.3 (80%) ingetrokken (kg)3500

Gewicht

Onbeladen massa (kg):8000

Motor

Merk:FTP
Brandstof:diesel
Verplaatsing (cm³):4485
Nominale kracht (kW/HP):96 (129)
Toerental (rpm):2200 - Piek: 1800
Emissie standaard:Stage IV/Tier 4f

Banden

Breedte banden (mm):15.5x25" (standaard) 2070

Hydraulisch circuit

Capaciteit hydraulische pomp (L/m)114
Maximum druk (MPa)25

Overbrenging

OverbrengingstypeHydrostatic with variable flow pump

30 other products in the same category: